Sunday, August 14, 2016

Si gemok

Dia tak tau berapa banyak kawan aku hilang lately dan dia adalah yang paling berharga sekali.

Dia tak tau masa dia cilok side dish aku tadi dan habiskan air aku, aku senyum teringat saat pertama kami kongsi botol air masa latihan pancaragam.

Dia tak tau masa dia buka cerita pasal sorang lagi kawan yang dah sakitkan hati aku, batin aku menjerit-jerit nak bercerita dengan dia macam selalu.

Dia tak tau dia boleh baca fikiran aku masa dia gelakkan aku sebab aku salah pilih lagu yang menyakiti hati kesayangan aku.

Atau sebenarnya dia tahu, dia tahu semua itu dan dia rasa semuanya sama macam aku rasa. Sebab dia kawan baik aku, yang chemistry-nya tak pernah luput, dari 2005 sampai, insyaAllah, selamanya.

Sunday, June 5, 2016

FF Guy

So I watched this kdrama entitled It's Okay That's Love. I am currently head over heels with the hero and this drama. So much love ! Found my favourite part so far, when the guy left the girl for his work for 5 days, the girl got mad. Like crazily mad (oh I so can relate). So when he called her, she asked, " Aren't you love me?" In a very angry and cynical tone, and I love, love love how his man replied her. He said, "Mmm crazily" with a very flattering tone and expressions oh Jo In Sung you're killing me I wish I am dating you right now !

Monday, May 2, 2016

Temenan

Seronok kan ada kawan. Ada kawan yang teman kita kesana kesini jadi roommate sampai ke bilik temuduga. Ada kawan tak perlu bagitau masalah pun power bagi ayat pengubat hati duka lara. Ada kawan contact 7-8 bulan sekali pun boleh catch up terus macam takde pape. Ada kawan tengok muka pun hati rasa senang. Hahahaa

"Kau bukan ciptaan yang salah."

Semoga Tuhan jaga kawan kawan saya di dunia dan akhirat.

Jeffrey Archer

So I finally gave up the fight and agree to give a try on Kane and Abel by Jeffrey Archer. 2 pages and I already unable to put the book down. 'Twas sooo amazing and interesting ! My first perception buku ni macam storyline Godfather except that instead of one, they have two Michael Corleone-like-figure.  But then again towards the end macam Dilwale remake pulak. Hahahaa but overall 7/5 star la. I love it !

Sunday, February 21, 2016

Sing You Home

Jodi Picoult is still one of the best author to me. The plot twist, the way she brings ethics versus law arguments and of course the language style never failed to gave me those sleepless night. This one particularly caught my attention when they discuss about the human rights of LGBTs and the traditional hold of Christianity (religions issue). As a former gender debate speaker and a Moslem, this, really challenged my way of thinking !

Rating 5/5

Friday, February 19, 2016

Bersikap Membina

Bila cerita tentang sokongan padu, padu yang tak berbelah bahagi, masih belum ada yang mampu lawan sahabat setia kawan satu tingkatan.

Kita belum iklankan nak jual lagi diorang dah order siap siap.

Kita baru buka order dua minit diorang ramai ramai dah share ke pelbagai media.

Jauh dekat semua gigih order turun Melaka nak rasa support member.

Nak kata apa lagi. Iols terharuuuu. #muahciked

Saturday, February 6, 2016

Hetty Bakes !

Baking makes me learn so much about myself. How perfectionist I can be when it comes to baking. The custard must be smooth and silky with perfect creamy and the right amount of sweet taste. The choux pastry must all puffy and not deflat with the scrumptious taste that can be eaten on its own. Coping with stress to produce beautiful products with cheap price and a very little profit on the right time. But when it turns out nice and fluffy, God I'm the happiest girl in the world  !